Letselschade

Dennekamp Letselschade Advocaten Utrecht is opgericht op 15 december 1995. De eerste jaren een letselschadekantoor, sinds 2009 een advocatenkantoor. Al 25 jaar werken wij uitsluitend met slachtoffers. Wij zijn advocaten gespecialiseerd in het vaststellen en verhalen van schade omdat u de rest van uw leven te maken kunt krijgen met letselschade.

Letselschade advocatenkantoor

In de afgelopen 25 jaar hebben wij als letselschade-advocaten in meer dan duizend mensen in het hele land geholpen bij het verhalen van hun schade. We zijn nog steeds een klein kantoor. We zijn klein genoeg om te voorkomen dat je een nummer bent.

Tegelijkertijd zijn we groot genoeg om 15 jaar lang elke week een website te onderhouden, waardoor onze hele branche up-to-date blijft. Niet voor niets is www.schadeschademagazine.nl het vakblad van de Vereniging Letselschade Advocaten (LSA). We weten duizenden uitspraken door te geven, wat uniek is.

Na een ongeval of verkeersongeval kunt u vaak niet heler meer denken. U heeft verliezen geleden en u krijgt ook te maken met extra lasten. Hoe weet u of u hiervoor een redelijke vergoeding krijgt? Wij kunnen je helpen.

Met ons overzicht van schadeposten bij persoonlijk letsel kunt u controleren of al uw schade is meegenomen in de berekening. Maar dat is niet genoeg! Om ervoor te zorgen dat uw letselschade juist en volledig wordt berekend, dient u zorgvuldig te rekenen. U hebt het recht om dit te doen!

Ons team

De advocaten van Dennekamp Letselschade hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vaststellen van schade na ongevallen, waar dan ook in Nederland. We hebben hiervoor alle kennis.

Letselschade advocaten

Second opinion nodig?


Voorafgaand aan het second opinion gesprek willen we je profiel onderzoeken. U krijgt van ons toestemming om uw documenten op te vragen voor een second opinion en na ontvangst maken wij een afspraak. In een persoonlijk gesprek bespreken we met u de mogelijkheden om alles soepel te laten verlopen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Coronatest in Lelystad

Houtkachels uit IJsselmuiden

Raclette kaas en apparaten