Orthopedische hondenkussens

Een orthopedische hondenmand of mat is een echte aanrader voor elke hond, ongeacht conditie, ras of leeftijd. U wilt tenslotte dat uw hond gezond blijft. Het belangrijkste van een orthopedisch hondenkussen is de ondervulling; het is gemaakt van traagschuim.

Schuim is gevormd op het lichaam van de hond om drukpunten te voorkomen. Dit is goed voor spieren en gewrichten. Orthopedische hondenkussens worden zeer gewaardeerd, vooral voor oudere honden, honden die onlangs een operatie hebben ondergaan en honden met artrose, heup-, knie-, spier- en gewrichtsproblemen. 

orthopedisch hondenkussen


Kussens online of in een dierenwinkel kopen?

Beide is natuurlijk mogelijk, maar online hondenkussens bestellen is nu makkelijker (en bijna altijd goedkoper) dan in een dierenwinkel rondkijken. Op de website vindt u meestal goede begeleiding en richtlijnen specifiek voor het kiezen van het ideale kussen en de juiste maat voor uw hond.

Sommige sites bieden ook een reeks vragen om u te helpen bij het maken van uw keuze. Met voldoende hulp en een gebruiksvriendelijke website zal het proces soepel, eenvoudig en vaak veel goedkoper zijn dan het kopen van een orthopedisch hondenbed of -mand bij een dierenwinkel.

Online heeft u ook het voordeel dat u bij de dierenwinkel snel een groot aantal soorten en maten hondenmatten kunt bekijken, niet zomaar een paar opties.

Maar wat als u een hondenkussen wilt kopen bij een dierenwinkel of warenhuis? Hoe weet je of je de juiste maat hebt en of het kussen groot genoeg is? In dit geval dient u een meetlint of meetlint mee te nemen. Maten worden eigenlijk nooit vermeld en het inschatten van de juiste maat is vaak verkeerd.

orthopedisch hondenkussen kopen


De juiste maat hondenkussen

In de meeste gevallen schat u in dat uw hond te groot zal zijn, dus u krijgt een hondenkussen dat te volumineus is. Sommige dierenwinkels staan ​​hondenbezitters toe om hun honden mee te nemen om hondenkussens uit te proberen. Dit werkt niet altijd omdat de hond misschien afgeleid is en niet wil gaan liggen, of de bedden die je online ziet mogelijk uitverkocht zijn.

Wij denken dat u het beste online een hondenmat, hondenkussen of hondenmand kunt kopen. Natuurlijk, als het om orthopedische producten gaat, is het online vaak goedkoper en heb je meer mogelijkheden dan een dierenwinkel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Coronatest in Lelystad

Houtkachels uit IJsselmuiden

Raclette kaas en apparaten