Chiropractor in Zeist

Chiropractie Utrechtse Heuvelrug is specialist op het gebied van de wervelkolom in de regio Zeist. De behandelaars gebruiken hun expertise om rug- en nekklachten en de daaruit voortvloeiende ongemakken zoals hoofdpijn, kaakongemakken en uitstraling naar de armen of benen te behandelen. Bij Chiropractie Utrechtse Heuvelrug geloven ze in zelfsturing. Alleen degenen die openstaan ​​voor verandering kunnen hun klachten beïnvloeden en zich voor altijd beter voelen.

Chiropractie CUHR

Bij Chiropractie Utrechtse Heuvelrug zijn cliënten verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeltraject. Ze worden ondersteund met deskundig advies, behandeling en maken hen verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid. Ze houden van hun vak en combineren kennis en kunde en ervaring. Daarom werkt Chiropractie Utrechtse Heuvelrug ook samen met andere disciplines en met experts op het gebied van voeding, geest en lichaam.

Chiropractor Zeist


Soorten klachten

Lage rugpijn komt veel voor, dus ook in Zeist. Soms breidt de pijn zich uit naar het been. De oorzaak van lage rugpijn is moeilijk te vinden. Samen zoeken en verhelpen van de oorzaak is de focus.

Plotselinge ernstige rugpijn, pijn en gevoelloosheid in de armen, benen, handen of voeten. Verzwakte arm- of beenkracht. Hernia's zijn de zwakke punten van de wervelringen. Dit kan leiden tot neurologische problemen. Hernia's behandeld men met behulp van speciale behandelbedden.

Spanningshoofdpijn, sinushoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn; hoofdpijn is er in alle soorten en maten. Chiropractie is zeer effectief bij hoofdpijn. Een hoofdpijndagboek kan helpen bij het vinden van de oorzaak.

Chiropractie Utrechtse Heuvelrug
Locatie Driebergen
Appelgaard 9
3971 GZ Driebergen-Rijsenburg
0343-450317
info@cuhr.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Coronatest in Lelystad

Houtkachels uit IJsselmuiden

Raclette kaas en apparaten